I Mrđi prekipelo!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 02.06.2014.
22:47
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Najbolji strelac Crvene zvezde i protekle sezone u Superligi, jedan od najzaslužnijih što je Zvezda ovog proleća prekinula dominaciju Partizana Dragan Mrđa poručio je iz Amerike, gde se nalazi sa reprezentacijom Srbije, da više neće da trpi lažna obećanja

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Posle Nikole Mijailovića, još žešća reakcija na račun uprave Crvene zvezde stigla je i od Dragana Mrđe!

Dok predsednik kluba Dragan Džajić poziva na još malo strpljenja, bar do odluke UEFA u vezi sa Zvezdinim učešćem u Evropi, iskusni napadač Crvene zvezde je večeras u izjavi ''Novostima'' priznao da više ne može da izdrži aktuelnu situaciju u klubu i poručio da će po povratku u Beograd zatražiti ispisnicu.

''Ne mogu više da tolerišem ovako nekorektan odnos uprave, ovako više ne može i sigurno ću po povratku u Beograd tražiti ispisnicu. Znam da i moji saigrači tako razmišljaju'', izjavio je Mrđa.

Reprezentativac Srbije je u ovoj ispovesti ''Novostima'' otkrio i još neke detalje koji do sada nisu bili poznati javnosti, poput toga kako je Nikola Mijailović ''jurio da kupuje ribu igračima dok su bili u karantinu'', do frižidera koji je kupio Pečnik kako bi ekipa imala led u svlačionici...

Mrđa tvrdi da više nikakva priča ne može da ga ohrabri i kao primer nekorektnog odnosa uprave prema igračima koji su posle šest godina vratili titulu na Marakanu navodi ''slučaj Bronovicki''.

''Zar sad kad hoćemo da oprostimo deo novca, da te pare odu Bronovickom ili nekom drugom ko nije proveo ni tri dana ovde? Bronovickom 600.000 evra, a nama ništa!? E, to stvarno ne razumem'', zaključio je Mrđa, a prenose ''Novosti''.







Ne propustite