Ilić zadovoljan remijem, Kuzeljević žali za propuštenim šansama

Autor: Beta Beta
petak 24.08.2012.
21:35
Izvor: Beta

Trener Radničkog iz Niša Aleksandar Ilić rekao je danas da njegova ekipa može biti zadovoljna nerešenim rezultatom protiv Radničkog 1923 u trećem kolu Superlige, dok je strateg Kragujevčana istakao da ostaje žal zbog propuštenih prilika da se upiše pobeda

fkradnicki.com
fkradnicki.com

Povezane vesti

Nakon današnje podele bodova imenjaka iz Niša i Kragujevca treneri dveju ekipa imali su različita viđenja postignutog rezultata. I dok Aleksandar Ilić zaodovljan remijem Slavenko Kuzeljević izrazio je žal zbog propuštenih prilika.

"Bilo je teško i naporno svih 90 minuta. Možda su i vremenski uslovi uticali na trenutne mogućnosti igrača. Igrali smo protiv dobre i organizovane ekipe. Ako pogledamo pošteno i otvoreno, smatramo da treba da budemo zadovoljni ovim rezultatom. Ovo je za nas veliki uspeh", rekao je Ilić novinarima u Jagodini.

Meč dva imenjaka završen je 1:1. Nišlije su igrale kao domaćini u Jagodini jer još nije završeno renoviranje njihovog "Čaira". Ilić je kazao da je njegov tim imao problema zato što je skoro formirana ekipa.

"U prethodnom periodu smo imali mnogo problema. Formirali smo ekipu... kako smo mogli. To donekle utiče na mogućnosti i sposobnosti. Kroz veliki napor smo uspeli da osvojimo četiri boda na samom startu prvenstva. Imam osećaj da ćemo kroz utakmice da napredujemo i da svojim kvalitetom opravdamo prisustvo u Superligi", rekao je Ilić.

Trener Kragujevčana Slavenko Kuljezević kazao je da njegov tim može da žali što nije pobedio, a izneo je i pohvale i pokude na ekipu.

"Kada se sve sabere, možemo žaliti za celim plenom. Ono što me hrabri je da naša igra ide uzlaznom linijom, a ono što zabrinjava je da već treću utakmicu sami sebi dajemo golove i pravimo probleme", rekao je Kuljezević.

"Mislim da smo sasvim korektno izgledali po ovako teškom vremenu. Nedostaje završni pas, završni udarac da bi naša igra dobila na kvalitetu. Ono što me hrabri je odnos momaka prema obavezama. Nadam se da ćemo u nastavku biti bolji i kvaliteniji. Ovo je dobar podsticaj za nastavak sezone", kazao je trener Kragujevčana.

Niški Radnički u četvrtom kolu gostuje Crvenoj zvezdi dok će imenjak iz Kragujevca na noge ekipi Hajduka iz Kule.

Ne propustite