Ivanjičani gledaju u nebo i nadaju se podvigu

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 16.05.2014.
17:50
Izvor: Sportske.net

Uprkos činjenici da su pretposlednje i poslednje kolo u JSL odloženi do daljenjeg, trener Javora Slavenko Kuzeljević mora da misli na duel sa Jagodinom koji za njegov tim ima presudan značaj u borbi za opstanak u ligi.

fkradnicki.com
fkradnicki.com

Povezane vesti

Elementarne nepogode koje su pogodile veći deo Srbije uslovile su odlaganje utakmica 29. i 30. kola Jelen Superlige ali i svih ostalih sportskih dešavanja u našoj zemlji.

Kada Vlada Republike Srbije bude objavila prekid vanrednog stanja tada će i mečevi 29. kola JSL biti odigrani a do tada onima koji će poslednje dve utakmice u ligi mnogo značiti moraju da se pripremaju i da čekaju trenutak kada će izaći na teren.

Tako će fudbaleri Javora u okviru 29. kola gostovati Jagodini gde će pokušati da se domognu bodova koji bi ih ostavili u brobi za opstanak a trener superligaša iz Ivanjice veruje u iznenađenje.

"Naši motivi su ogromni, podigli smo nivo igre i imamo veliki motiv na napravimo iznenađenje. Videlo se na poslednjim utakmicama da moji momci izgaraju i zbog te borbenosti i želje, te zaslužuju da u Jagodini naprave podvig" izjavio je trener Javora Slavenko Kuzeljević.

Kadrovska situacija u ekipi Javora takva je da Kuzeljević ne može da računa na povređenog golmana Lazovića i suspendovanog Đorđevića.

Utakmica 29. kola Superlige Srbije između Jagodine i Javora odložena je zbog nevremena koje je zahvatilo našu zemlju i tačan datum odigravanja još uvek nije poznat.

Javor se posle 28 odigranih utakmica nalazi na poslednjoj poziciji na tabeli JSL sa 25 osvojenih bodova.

Ne propustite