Ivanov zamena za Dragovića?

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 30.06.2013.
22:39
Izvor: Sportske.net

Defanzivac Partizana mogao bi pre prvog meča u kvalifikacijama za Ligu šampiona da promeni sredinu jer je švajcarski šampion Bazel odlučuo da Bugarinom pokrije "rupu" koja će nastati odlaskom Aleksandra Dragovića u Inter.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Šampion Švajcarske najverovatnije će ostati ovoga leta bez jednog od najboljih pojedinaca u timu Aleksandra Dragovića, pa je odlučeno da se čim pre dovede zamena, kako bi bila popunjena "rupa" u defanzivnoj liniji.

Prema navodima švajcarskih medija, Ivan Ivanov prva je meta Bazela, koji je spreman da izdvoji između tri i četiri miliona evra za Bugarina!

Štoper Partizana odavno je izrazio želju da nakon boravka u Humskoj ode na zapad a ponuda koju se Bazel sprema da uputi na adresu šampiona Srbije mogla bi da zadovolji sve tri strane.

Ostaje da se vidi da li su u Partizanu spremni da, bez obzira na dobru ponudu, odbiju Bazel i zadrže Ivanova kako zadnja linija ne bi bila desetkovana njegovim odlaskom pred važne mečeve u Evropi.

Sa druge strane, teško je verovati da će Bazel pristati da dovede Ivanova pošto Bugarin upiše nastup za Partizan u Evropi jer bi to značilo da u nastupajućoj sezoni ne bi imao pravo da igra ni za jedan drugi klub u evropskim takmičenjima.

Ne propustite