Izvinjenje, ili otkaz!?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 08.01.2012.
21:24
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Uprava Partizana, po svoj prilici, neće olako preći preko Stanojevićevih prozivki posle smene Mladena Krstajića i pored najnovijeg trenerovog saopštenja o ostanku u Humskoj.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Naime, prema informacijama portala novosti.rs, rukovodstvo crno-belih će, kao i u slučaju Krstajića, već u ponedeljak zatražiti javno izvinjenje od još uvek aktuelnog trenera.

Tako nešto moglo se i naslutiti iz jučerašnje reakcije potpredsednika Partizana Dragoljuba Vukadinovića, koji i pored ranijih izjava da bi ''voleo da Stanojević ostane trener'', nije pokazao preterano oduševljenje načinom na koji se mladi trener obratio javnosti.  

Jasno je da se u klubu neće zadovoljiti šturim Stanojevićevim saopštenjem i da će od trenera zatražiti da ''jasno i glasno'' povuče ono što je nedavno izjavljivao, solidarišući se sa Krstajićem.

To je i pokušaj da se ubuduće spreče slični ispadi ''nestašnog'' trenera, koji se doskora nije libio da kaže šta mu je ''na duši'', ali je poslednjih nedelja naprasno ''ućutao''.

Ipak, vreme ćutanja polako ističe, Stanojević je pomenutim saopštenjem ''kupio'' još nekoliko dana, a ako uskoro ne bude izgovorio ono što uprava od njega očekuje, možda ponedeljak bude novi ''Dan D'' za njegov ostanak u klubu iz Humske.

U svakom slučaju, u Humskoj neće biti dosadno ni narednih dana. Stanojevićev ostanak na klupi Partizana još uvek nije tako izvestan, kako je možda nekima izgledalo posle njegove ''pokajnične izjave''.









Ne propustite