Jagodina - Bodovi u prvom planu

Autor: Beta Beta
četvrtak 28.11.2013.
14:54
Izvor: Beta

Trener fudbalera Jagodine Mladen Dodić rekao je danas da njegova ekipa želi da nastavi sa dobrim igrama i u Ivanjici protiv Javora, ali da joj je rezultat u prvom planu.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Utakmica 14. kola Super lige Srbije izmedju Javora i Jagodine igra se u subotu od 13 sati u Ivanjici.

"Sigurno da i Javor želi da osvoji tri boda i da popravi utisak sa utakmica na domaćem terenu, jer oni svoj neosporni kvalitet, a ja to najbolje znam, potvrduju na gostovanjima. To ne sme da nas zavara jer su upravo protiv najjačih, pobedivši Crvenu zvezdu u prvom kolu, pokazali da mogu odlično da odigraju", rekao je Dodić na konferenciji za novinare.

Dodić je kazao da Jagodinu očekuje velika borba po teškom terenu.

"Nadam se da ćemo uspeti bolje da se snadjemo na tom terenu i da osvojimo bodove koji su nam potrebni za vrh tabele. Sigurno je da domaćin želi pobedu na svom terenu posle dugo vremena i to govori da će biti neizvesna utakmica. Očekujem da Ivanjičani vide borbenu i sadržajnu utakmicu", dodao je Dodić.

Fudbaler Jagodine Vladimir Ilić rekao je da Jagodina ima priliku da ostvari zacrtani cilj, plasman u vrh tabele i prolaz u polufinale Kupa.

"Prva prepreka na tom putu je utakmica u Ivanjici sa Javorom. Tamo je uvek 'tvrdo' i neizvesno. Skoro u svakom meču je odlučivao po jedan gol, pa nas očekuje težak posao", rekao je Ilić.

Ilić je dodao da, ako ponovi igru kao u meču protiv Vojvodine (3:0), njegova ekipa neće imati problema.

Posle 13 kola, Jagodina je peta na tabeli sa 21 bodom, a Javor zauzima 11. mesto sa 14 bodova.

Ne propustite