Jagodina - Počela prodaja sezonskih ulaznica

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 07.06.2014.
17:21
Izvor: Sportske.net, fkjagodina.org.rs

Fudbalski klub Jagodina saopštio je da će sezonske ulaznice za sezonu 2014/2015 moći da se naruče i kupe od narednog ponedeljka.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Ni mesec dana nije prošlo od završetka takmičenja u Jelen Superligi a fudbalski klub Jagodina užurbano je počeo da se priprema za izazove koji slede u narednoj sezoni.

Treću sezonu za redom superligaš iz Pomoravskog okruga imaće tu čast i zadovoljstvo da nastupa u kvalifikacijama za Ligu Evrope a kako će prvi mečevi u Evropi uslediti vrlo brzo tako je i klub počeo sa pripremanjem "terena" za nastupajuće obaveze u Ligi Evrope ali i domaćem šampionatu.

Fudbalski klub Jagodina saopštio je na svom zvaničnom sajtu da će prodaja godišnjih ulaznica za sezonu 2014/2015 početi u ponedeljak 9. juna.

Vlasnici sezonskih karata iz prethodne sezone pozvani su da se jave na telefone koji su priloženi u vesti o početku prodaje i obnove sezonskih karata, kako bi zadržali svoja mesta na tribinama.

Sezonske ulaznice važiće za sve utakmice u Jelen Superligi i kvalifikacijama za Ligu Evrope a cene su prilično simbolične i pristupačne.

Za prisustvo svim utakmicama koje će Jagodina u narednoj sezoni igrati pod Đurđevim brdom moraće da se plati od 2000, koliko koštaju sezonske ulaznice za istočnu i severnu tribinu, do 3000 dinara, koliko staje godišnja karta za zapadnu tribinu.

Ne propustite