Jagodinci i Nišlije remizirali u generalnoj probi

Autor: Darko Mitrović
subota 15.02.2014.
16:49
Izvor: Sportske.net

U poslednjoj kontrolnoj utakmici pred nastavak superligaške sezone, Jagodina i niški Radnički igrali nerešeno, 1:1.

juznevesti.com
juznevesti.com

Povezane vesti

Fudbaleri niškog Radničkog igrali su 1:1 (0:0) u Jagodini sa istoimenom ekipom u generalnoj probi pred nastavak sezone u Superligi.

Oba gola na utakmici postigli su fudbaleri Radničkog. Branko Pauljević je autogolom doveo Jagodinu u vođstvo u 55. minutu, a kočan rezultat postavio je Ivan Pejčić golom u 70. minutu.

U prvom poluvremenu Radnički je imao dve izglednije šanse, prvo preko Strahinje Petrovića, a potom je šansu propustio Dragan Jelić.

Za Radnički su počeli utakmicu: Aleksandar Kesić na golu, zatim Branko Pauljević, Vladan Pavlović, Radoš Bulatović, Miloš Petrović, Milan Ćulum, Saša Marjanović, Saša Stojanović, Strahinja Petrović, Aleksandar Jovanović i Dragan Jelić.

Igrali su još: Petar Jovanović, Aleksandar Trišović, Aleksandar Kosorić, Ibrahim Gaj, Dušan Kolarević, Ivan Pejčić i Kajo Sančez.

Za Jagodinu su počeli: Nikola Perić, Milan Milinković, Aleksandar Filipović, Aleksandar Živanović, Danijel Mihajlović, Vuk Mitošević, Ivan Cvetković, Milan Đurić, Miloš Lepović, Aleksandar Pešić i Đorđe Šušnjar.

Radnički u nedelju, 23. februara od 13h gostuje Radničkom u Kragujevcu, dok će Jagodina u Kruševac, na megdan Napretku.

Ne propustite