Jagodinci - Kažem OFK, a mislim na Vošu

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 01.05.2014.
14:51
Izvor: Sportske.net, fkjagodina.org.rs

Trener fudbalera Jagodine Mladen Dodić rekao je da će u subotnji duel sa OFK Beogradom njegov tim ići sa željom da pobedi ali da će misli neminovno biti usmerene na utakmicu sezone koja "Ćurane" očekuje za sedam dana u finalu Kupa.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Jagodine u subotu će dočekati ekipu OFK Beograda u okviru 27. kola Jelen Superlige. Biće to treći međusobni duel dva tima u tekućoj sezoni, pošto su plavi sa Karaburme i iz Jagodine, osim prvenstvenog susreta, dva puta igrali u polufinalu nacionalnog Kupa.

"U goste nam dolazi jedna izuzetno mlada i ekstra talentovana ekipa, koja zbog svoje mladosti ima dosta oscilacija i zbog tih oscilacija došla je u situaciju da se bori za opstanak. Međutim, njihov kvalitet ne ide u skladu sa stanjem na tabeli. Naše utakmice su bile neizvesne, izgubili smo u prvenstvu 3:2 na Karaburmi, potom smo bili bolji u dva meča u Kupu, a ovaj meč mi dočekujemo nekompletni, što zbog povreda što zbog kartona" rekao je trener Jagodine Mladen Dodić.

Činjenica da za sedam dana Jagodina igra najvažniju utakmicu u sezoni svakako će imati uticaj i na subotnji duel sa OFK Beogradom jer šef struke superligaša iz grada na Belici želi da odmori pojedine nosioce igre svoje ekipe.

"Zbog srede i finalne utakmice Kupa Srbije, verovatno će neko od ovih starijih igrača odmarati, jer i sami znate da nam je u sredu utakmica godine. Isto tako se u prvenstvu zna naš cilj, i mi od prvog dana ističemo da nam je cilj treće mesto, i sve ćemo učiniti da na kraju završimo na toj poziciji" dodao je trener Jagodine.

Od fudbalera koji budu nastupili u duelu sa OFK Beogradom Dodić očekuje da pruže maksimum svojih mogućnosti i da donesu nova tri boda svom timu u borbi za treću poziciju na tabeli.

"Bez obzira na kadrovske probleme, siguran sam da je atmosfera koja vlada u svlačionici najveći razlog za naš optimizam, i bez obzira ko bude izašao na teren da će dati svoj maksimum a u tom slučaju možemo do pobede i nova tri boda. Zato smo se i dosad koncentrisali i radili od utakmice do utakmice i u ovom trenutku razmišljamo samo o OFK Beogradu i nova tri boda" zaključio je Mladen Dodić.

Jagodina se trenutno nalazi na trećoj poziciji na tabeli sa samo bodom više od Čukaričkog koji se takođe bori za izlazak u Evropu kroz prvenstvo.

Utakmica 27. kola JSL između Jagodine i OFK Beograda igra se u subotu sa početkom od 19 časova.

Ne propustite