Jagodinci zakazali nove provere

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 13.07.2013.
17:09
Izvor: Sportske.net, fkjagodina.org.rs

Osvajač nacionalnog Kupa Srbije odigraće barem još pet mečeva do početka šampionata u Jelen Superligi. Dva će biti takmičarskog karaktera, dok će dueli sa Borcem, Timokom i Radničkim poslužiti kao provera pred start nacionalnog šampionata u Srbiji.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Jagodine bruse formu za prvi meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope koji igraju na svom terenu, protiv Rubina iz Kazanja, narednog četvrtka.

Pored dvomeča sa Rubinom, Jagodinci će odigrati još tri susreta do početka šampionata u Jelen Superligi pošto je stručni štab zakazao provere protiv dva prvoligaša i jednog superligaša.

Između prvog i drugog susreta sa Rubinom Jagodinci će odmeriti snage sa Borcem iz Čačka na svom terenu, 21. jula, od 17 časova i 30 minuta. Sedam dana kasnije u Jagodinu stiže Timok protiv koga se igra u istom terminu kao i sa Čačanima.

Poslednja kontrolna utakmica u letnjem pripremnom periodu osvajača nacionalnog Kupa Srbije očekuje 3. avgusta od 17 časova i 30 minuta u Nišu. Radnički će biti domaćin Jagodini sedam dana pre početka šampionata u JSL.

Jagodina će prvi meč u novoj sezoni odigrati protiv povratnika u superligaško društvo, ekipe Napretka iz Kruševca.

Ne propustite