Jagodini "milionče" od Pešića!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 14.05.2014.
14:52
Izvor: Sportske.net

Superligaš iz grada na Belici dobrano će napuniti kasu od transfera Aleksandra Pešića u Tuluz, pošto će Francuzi platiti milion evra za potpis mladog reprezentativca Srbije.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Upravni odbor fudbalskog kluba Jagodina u utorak popodne potvrdio je transfer Aleksandra Pešića u Tuluz a mladi reprezentativac Srbije danas je otputovao na lekarske preglede i potpis ugovora sa francuskim prvoligašem.

Momak koji je u tekućoj sezoni postigao 13 pogodaka za Jagodinu doneće Jagodini milionsku zaradu jer je Tuluz pristao da plati ravno milion evra za mladog napadača.

"Nekoliko meseci trajali su pregovori sa francuskim prvoligašem. Na kraju je došlo do dogovora na zadovoljstvo svih strana. Na taj način ostvarujemo potpuno plan za ovu sezonu" poručio je predsednik FK Jagodina Goran Milanović.

Izvori bliski klubu tvrde da će na račun FK Jagodina leći milion evra od ovog transfera pa ne čudi što prvi čovek "Ćurana" sa zadovoljstvom konstatuje da je ispunjen plan za sezonu na izmaku.

Jagodina će se u poslednja dva kola JSL boriti za treću poziciju na tabeli pa nema sumnje da će u slučaju da izbore Evropu "Ćurani" zaista moći da konstatuju da iza sebe imaju jako uspešnu sezonu.

Ne propustite