Janković: "Nisam razgovarao ni sa kim"

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 04.03.2013.
12:35
Izvor: Sportske.net, Beta

Trener Crvene zvezde se oglasio povodom sve učestalijih priča da bi tokom današnjeg dana mogao da ostane bez posla, ističe da nije razgovarao sa rukovodstvom kluba.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Trener fudbalera Crvene zvezde Aleksandar Janković rekao je danas da nije razgovarao sa rukovodstvom kluba posle utakmice sa Radom i istakao da je u ovom momentu jedina krivica na njemu.

"Nisam razgovarao sa rukovodstvom.", rekao je on.

"Pritisak na igrače je veliki i svakog dana će biti sve veći. U ovom momentu jedina krivica je na treneru, ali ako dođe neki novi trener pritisak će ostati na njima (igračima). Trener ne može da igra umesto njih, oni moraju da funkcionišu kao tim", rekao je Janković novinaraima dan posle remija sa Radom od 1:1, u 17. kolu Super lige.

U 18 časova danas će biti održana sednica Upravnog odbora na kojoj će jedno od pitanja biti i sudbina Aleksandra Jankovića.

Prema sve glasnijim navodima, Janković će dobiti otkaz, spekulacije oko potencijalnih naslednika već su započete.

U međuvremenu, fudbaleri Zvezde obavili su u ponedeljak polučasovni trening tokom kojeg je Janković sve vreme samo razgovarao sa njima.

"To je u ovom trenutku delotvornije od trčanja, rezultat je neprijatan i znam da neke stvari moraju da im se kažu, tako da je ovo bilo potrebnije."

"Moj ton je bio visok kao i uvek, iskren, direktan i bez uvijanja. Igrači su dosta dugo pod velikim pritiskom i dešavaju se odredjene stvari", rekao je on.

Ne propustite