Jojić: "Nikad ispred tima"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 20.10.2013.
20:07
Izvor: Sportske.net

Momak čija karijera ide uzlaznom putanjom od gola datog Crvenoj zvezdi u poslednjem "večitom derbiju" poručio je nakon još jedne sjajne partije da puca od samopouzdanja ali da nikada neće staviti sebe ispred ekipe.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana vratili su se sa teškog gostovanja u Jagodini sa tri data gola i tri osvojena boda koja im garantuju lidersku poziciju na tabeli Jelen Superlige.

Partizan je u Jagodini prekinuo mini seriju od dva meča bez pobede a Miloš Jojić objasnio je kako su Stojkovićev odbranjen penal u 30. minutu i potom gol pre odlaska na odmor bili ključni za konačan ishod utakmice.

"Dočekali smo utakmicu u neugodnoj situaciji, nakon što smu na poslednja dva susreta osvojili samo bod pa smo danas morali da trijumfujemo" rekao je Jojić i dodao,

"Krenuli smo agresivno, međutim, došao je jedanaesterac za njih ali je Stojke odlično reagovao i spasao nas katastrofe. Ubrzo zatim smo postigli pogodak i otišli mirno na odmor, da bi u drugom poluvremenu ranim golom na vreme rešili pitanje pobednika" ističe strelac prvog Partizanovog gola na gostovanju Jagodini.

Pored pogotka u 34. minutu Jojić je upisao i dve asistencije, pa uz Vladimira Stojkovića nosi epitet junaka utakmice.

"Ne bih da stavljam sebe u prvi plan jer smo svi zajedno danas u Jagodini imali tešku utakmicu i ostvarili ubedljivu pobedu. Najvažnija su tri boda i nikada neću stavljati sebe ispred ekipe" skroman je Jojić.

Posle devet odigranih kola u JSL, ali i debija u "A" reprezentaciji Srbije, Jojić ne krije da je pun samopouzdanja.

"Moja forma ide uzlaznom putanjom od početka sezone a samopouzdanje mi je dodatno poraslo pozivom u 'A' reprezentaciju, golom protiv Japana, pobedom sa mladom reprezentacijom ali i današnjim golom" završava Jojić.

Miloš Jojić trenutno deli treću poziciju na listi najboljih strelaca u Partizanu. Pored njega, po dva gola od početka sezone postigli su još Fofana i Saša Ilić a ispred njih trojice nalaze se Kojić sa tri i Andrija Živković sa četiri gola.

Ne propustite