Jovanović medijima: ''Nećete me destabilizovati!''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 17.06.2012.
16:34
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

Trener šampiona Srbije demantovao medijska nagađanja o navodnom povratku Duška Vujoševića na klupu crno-belih. On ističe da se u Partizanu takve stvari rešavaju unutar kluba, kao i da mediji nikako ne bi mogli do njih prvi da dođu.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Vlada Jovanović je i pored brojnih kritika na njegov račun posle svakog poraza crno-belih, nastavio sa osvajanjem trofeja.

Pobedom nad Zvezdom u finalu plej-ofa već je započeo svoj niz titula, koji u zbiru sa onima kada je trener bio Duško Vujošević, iznosi ukupno jedanaest, do sada rekordnih.

Jovanović svestan je da na mestu na kome se nalazi često izložen kritikama, ali ga sve to ne pogađa previše.

''Kritike moraju da se trpe, najvažnije je da mi radimo najbolje što umemo, pošteno'', izjavio je Jovanović.

O najavama da će ga od naredne sezone na klupi naslediti Duško Vujošević, Jovanović ističe da je Partizan jedna velika porodica i da se sve rešava ''unutar kuće''.

''U ovom klubu se ne radi na način na koji se prenosi. Mi smo institucija, porodica. Ako dolazi, ili ne dolazi Duško Vujošević, to se završava unutar kluba. Napisi u medijima bili su zlonamerni, u cilju destabilizacije, pre svih mene. Ali, ja se nisam uzbudio niti obraćao pažnju, tako da nisu uspeli u tome'', poručuje Jovanović.


Ne propustite