Kako bez Drogbe na "oklop"? (16:00)

Autor: Boris Jovanović
subota 21.04.2012.
08:05
Izvor: Sportske.net

Šalu na stranu, Partizan će danas pokušati da odnese bodove iz Smedereva i praktično stavi pečat na petu uzastopnu titulu. Strelci se raspucali protiv Rada, Grantu dobra svaka pobeda.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Crno - beli su favoriti kraj Dunava, osim što su kvalitetniji od rivala, na ruku im ide i tradiciju, pobeđuju Smederevo godinama, a često te utakmice obiluju golovima.

Drogba neće doći u Partizan, kako je otkrio u petak Grant, ali se od strelaca očekuje da nastave u ritmu iz poslednjih par mečeva u šampionatu.

"Svaka pobeda je dobra, šansu će dobiti i neki mladi igrači, ali ne zbog ritma igranja već jer zaslužuju priliku", otkrio je Izraelac.

On će poštedeti Saleta Ilića, izostaće još par fudbalera, a videćemo za kakvu će se formaciju opredeliti Grant koji je dosta mešao karte ovog proleća, kada su taktičke postavke u pitanju.

"Smederevo će biti motivisano, igrači Partizana na pozajmici će gristi da se dokažu. Kvalitet je na našoj strani, verujem da ćemo osvojiti bodove", dodao je Nikola Aksentijević.

Smederevci ne prete, ali kažu da nema bele zastave. Osam su bodova iznad zone ispadanja, ali su izgubili tri meča u nizu.

Duel u Smederevu počinje u 16 časova.


Ne propustite