Kasalica cilja "triling"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 15.05.2013.
22:36
Izvor: Sportske.net

Napadač Crvene zvezde Filip Kasalica jedan je od onih koji dobro znaju kako se postižu golovi protiv "večitog" rivala, pa ne krije da se nada trećem pogotku koji će imati prilike da postigne u subotu uveče.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Filip Kasalica postigao je svoj poslednji pogodak za Crvenu zvezdu još na gostovanju u Nišu, što će reći da tačno dva meseca nije pogađao protivničke mreže.

Njemu u odbranu ide činjenica da je jedan deo prvenstva propustio zbog povrede, a kako se polako vraća u formu, Kasalica se nada da bi na predstojećem "večitom" derbiju mogao da prekine post.

"Nisam dao gol od Niša, ali imao sam i pauzu zbog povrede. Otkako sam se vratio ide mi sve bolje, protiv OFK Beograda sam iznudio penal i osećam da je vreme za gol. Iskreno se nadam da ću ga postići baš protiv Partizana" kazao je Kasalica za "Novosti".

Od dolaska u Crvenu zvezdu Kasalica je dva puta pogađao mrežu Partizana. Jednom je u derbiju matirao Stojkovića, jednom Petrovića, na derbiju koji je jesenas pripao crveno-belima.

Pred subotnji, 144. "večiti" derbi, Kasalica ne krije da se nada još jednom golu kojim bi stigao do "trilinga".

"Znam kako se daju golovi Stojkoviću, dvaput sam ga savladao, jednom u dresu Slobode, jednom u derbiju i verujem da ću u subotu upisati i treći, a ukupno četvrti Partizanu jer sam matirao i Petrovića" konstatovao je napadač Crvene zvezde.

Kako su sve prilike da će Kasalica biti među starterima u subotnjoj utakmici ostaje nam da vidimo hoće li ostvariti svoje planove čime bi doprineo da Zvezda dođe jako blizu titule nakon pet sušnih godina.

Ne propustite