Kasalica očekuje brz oporavak

Autor: Miloš Marković
petak 17.02.2012.
10:20
Izvor: Sportske.net

Januarsko pojačanje Crvene zvezde, Filip Kasalica, zbog povrede je napustio svoje klupske drugove i vratio se iz Antalije u Beograd gde će detaljni pregledi utvrditi intenzitet povrede.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Stručni štab beogradskih crveno-belih nije želeo da povredu prepusti slučaju te je povratak Zvezdinog ofanzivca ostala kao neminovnost.

Ohrabrenje ipak stiže u vidu informacije da su prve procene ipak veoma optimistične. Jedino ostaje žal zbog preranog odlaska i napuštanja saigrača.

„Ostaje žal što odlazim u Beograd.“

„Atmosfera je odlična, a pobeda u prethodnom kontrolnom susretu podigla je moral mojim saigračima i meni na jedan viši nivo. U dogovoru sa ljudima iz kluba odlučili smo da je u ovom trenutku najbolje da odem za Beograd i odradim dodatne preglede koji će utvrditi stanje moje noge. Naravno, očekivanja stručnjaka su pozitivna i nadam se da ću se priključiti ostatku tima kad se vrate u Srbiju. Dakle, od 25. februara nastavljam sa timskim radom.“ ističe Kasalica.

Napadač crveno-belih na kontrolnim mečevima nije pružio mnogo, upravo zbog posledica povrede. Sam je svestan da je mogao biti mnogo bolji da je bio potpuno spreman, žali što nprerano napušta fenomenalnu atmosferu stvorenu u ekipi.

„Iskreno, nisam pružio mnogo tokom meča protiv kinsekog prvoligaša. Igrao sam rovit, ušao u dve prilike za gol, međutim odlučio sam se da asistiram. Imao sam strah od kontakt igre i duela sa defanzivcima protivničke ekipe. To je sve u glavi i na tome moram raditi u nastavku priprema.“

Bez obzira na pritisak koji sam po sebi nosi crveno-beli dres, Ksalica obećava da će, čim zaleči povredu, početi da opravdava u njega uloženo poverenje.

„Pritisak je veliki i znam šta znači Crvena zvezda – uvek igrati na pobedu! Nadam se da će me navijači dobro prihvatiti i ako bude tako nadam se najboljem u nastavku šampionata.“ zaključio je Filip Kasalica.


Ne propustite