Kasalica: "Odužio sam se Stojanoviću"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 15.03.2014.
22:21
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Napadač Crvene zvezde, Filip Kasalica, opisao je pobedu nad Radničkim kao slatku i "potpisao" da crveno-beli sve utakmice do kraja šampionata dobio istim rezultatom. Junak Zvezdine pobede poručio je treneru Stojanoviću da gol znači zahvalnicu za ukazanu p

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Kada je sredinom januara odlučio da Zvezdi oprosti dug i otisne se u drugu rusku ligu zarad veće minutaže, Filip Kasalica i "Delije" nisu mogli ni da pretpostave da će se samo dva meseca kasnije zajedno radovati golu kojim je crnogorski internacionalac doneo važnu pobedu Crvenoj zvezdi u borbi za trofej.

Zvezda je do trijumfa došla Kasalicinim golom u 75. minutu meča a povremeni reprezentativac Crne Gore ističe da bi odmah potpisao da sve utakmice do kraja sezone crveno-beli dobiju na isti način.

"Mora nekada i na ovaj način da se pobedi. Naš cilj je osvajanje prvenstva i ovakvi susreti iako teški i neizvesni na kraju mogu da budu odlučujući, nemam ništa protiv da do kraja sezone sve protivnike pobedimo minimalnim rezultatom" izjavio je Kasalica.

Napadaču Crvene zvezde bilo je dovoljno devet minuta na terenu da svoj golgeterski instinkt pretvori u pogodak a nakon meča Kasalica se zahvalio treneru Stojanoviću na ukazanoj šansi.

"Tokom zagrevanja sam imao osećaj da ću postići pogodak. Trener mi je ukazao priliku i smatram da sam mu se na pravi način odužio. Takođe, uveren sam da čak i da nisam zatresao mrežu, da bi to neko drugi uradio u preostalih 15 minuta" rekao je Kasalica.

Fudbaleri Crvene zvezde naredni vikend dočekuju kao lideri na tabeli sa od nedeljnog duela Rada i Partizana zavisiće sa kolikom će bodovnom zalihom crveno-beli krenuti put Pećinaca na obračun sa Donjim Sremom.

Ne propustite