Katastrofa - Milosavljević iste sudbine kao Leo i Bertans!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 24.01.2014.
23:08
Izvor: Sportske.net

Košarkaški klub Partizan saopštio je u petak veče da je Dragan Milosavljević povredio prednje ukrštene ligamente kolena što znači da će crno-beli za manje od godinu dana ostati i bez trećeg igrača na duži vremenski period zbog iste povrede.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Strepnja da bi za manje od godinu dana i treći košarkaš Partizana mogao da doživi tešku povredu prednjih ukrštenih ligamenata pokazala se opravdanom.

Kapiten crno-belih Dragan Milosavljević obavio je u petak uveče preglede u Novom Sadu koji su potvrdili strahovanja i doveli navijače Partizana u stanje šoka.

Nakon Davisa Bertansa i Lea Vestermana, i Dragan Milosavljević doživeo je tešku povredu prednjih ukrštenih ligamenata što je za zvanični sajt KK Partizan potvrdio doktor šampiona Srbije.

"Po dolasku u Beograd otišli smo u Novi Sad kako bi Milosavljevića pregledao profesor Milankov. Urađen je snimak magnetne rezonance i klinički pregled. Oba pregleda ukazuju da je u pitanju povreda prednjih ukrštenih ligamenata. Definitivna dijagnoza se očekuje za dva dana" saopštio je doktor Partizana.

Iako treba sačekati konačnu dijagnozu, jasno je da je sezona završena za još jednog od najkorisnijih igrača i kapitena KK Partizan.

Gubitak koji bi crno-beli mogli da imaju nakon poslednje povrede svog kapitena nemerljiv je jer se radi o igraču koji je, pored Bogdanovića i Kinsija, davao najveći doprinos u igri šampiona Srbije i ABA lige.

U želji da jedan od najboljih košarkaša koje Srbija ima u datom trenutku što pre prevaziđe neugodnu povredu šaljemo mu iskrene poruke podrške.

Ne propustite