Kecman: "Detalji odlučuju pobednika"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 15.06.2012.
10:21
Izvor: Sportske.net

Večeras je na programu četvrti meč finalne serije košarkaške Superlige Srbije. Jedan od najiskusnijih Partizanovih igrača veruje da će pobednika večerašnjeg "večitog derbija" odlučiti detalji i neko od igrača koji u trenutku bude bio najviše raspoložen.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Četvrti meč finalne serije košarkaške Superlige između Crvene zvezde Diva i Partizana igra se večeras u Železniku.

Za Partizan će to biti prva "meč lopta", do koje je stigao pobedom u trećem susretu na svom parketu, dok će Zvezda pokušati da se izbori za peti meč.

Dušan Kecman u svojoj karijeri odigrao je sijaset utakmica koje su imale težinu večerašnjeg meča i svakako je jedan od najpozvanijih da iznese svoje utiske o tome šta treba očekivati od "večitog derbija".

"Očekuje nas jako teška utakmica obzirom da će ekipa Crvene zvezde pokušati da popravi utisak iz prethodnog duela. Igraće se na njihovom domaćem parketu u hali u Železniku, gde su oni trenirali tokom čitave godine, to je njihov pravi domaći teren. Podržaće ih njihovi navijači, a mi moramo da imamo koncentraciju punih četrdeset minuta" rekao je Dušan Kecman za klupski sajt.

Komentarišući večerašnji susret i ono što očekuje od svojih saigrača na njemu, Kecman je izrazio uverenje da će detalji presuditi i da bi jedan igrač mogao da bude ključan u pobedi jednog od rivala.

"Moramo da držimo dobar nivo igre, čvrtsto i pametno, da ne dajemo protivniku mogućnost za lagane poene i ofanzivne skokove, mislim da je tu naša šansa za pobedu. Spremni smo, nepoznanica između dve ekipe nema, mislim da će možda samo neki određeni detalji ili raspoloženje pojedinaca odlučiti tu utakmicu. Nadam se našoj još boljoj igri nego na trećem meču" zaključio je Kecman.

Četvrti meč igra se u hali u Železniku a početak je zakazan za 20 časova. U halu će moći da uđu samo pristalice Crvene zvezde Diva koje imaju pretplatne godišnje karte.

Ne propustite