Kežman: "Potreban nam je Oumaru"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 13.07.2013.
19:48
Izvor: Sportske.net

Savetnik predsednika FK Vojvodina priznao je da postoji interesovanje turskih i kineskih klubova za Abubakara Oumarua ali je dodao da nije isključeno da Kamerunac ostane u klubu jer je potreban ekipi u nastupajućoj sezoni.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Iako bi Crvena zvezda rado volela da vidi Abubakara Oumarua u svojim redovima u Vojvodini rade sve samo da bi zadržali Kamerunca ili ga usmerili van granica Srbije.

Mateja Kežman boravio je prethodnih dana u Turskoj gde je bio u pregovorima sa čelnicima pojedinih ekipa koje razmatraju dovođenje tamnoputog napadača.

"Pregovori su u toku, ali još uvek nemamo ništa konkretno. Oumaru, zbog povrede, nije igrao protiv Hibernijansa, pa postoji mogućnost da narednom meču sa Honvedom u Novom Sadu prisustvuju predstavnici zainteresovanih klubova" kazao je Kežman za "Sportski Žurnal".

Savetnik Balše Butorovića dodao je da Omaru ima ponude iz Kine ali da bi u interesu Vojvodine bilo da Kamerunac što duže ostane u superligašu iz Novog Sada.

"U vezi sa Oumaruom i dalje ima aktivnosti na kineskom tržištu. Nećemo, ipak, žuriti sa prodajom Oumarua, jer je potreban Vojvodini" konstatovao je Kežman.

Vojvodina sa tamnoputim napadačem ima ugovor do kraja decembra kada će Oumaru postati slobodan igrač. Zbog toga se veruje da će Vojvodina do kraja prelaznog roka ipak prodati svog igrača nekom od klubova iz inostranstva kako bi se izbeglo pojačavanje konkurencije u JSL.

Ne propustite