Ko će biti Hajdukova "straža"?

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 03.08.2012.
16:28
Izvor: Sportske.net

Uoči početka Jelen Superlige trener Hajduka iz Kule Veličko Kaplanović biće na slatkim mukama kada je odabir prvog čuvara mreže u pitanju. Pored starijih Braća i Perića za "jedinicu" se nameće i mladi Nemanja Latinović.

fkhajduk.rs
fkhajduk.rs

Povezane vesti

Talentovani Kuljanin, Nemanja Latinović, od svoje četrnaeste godine trenira sa prvim timom i nedavno okončane pripreme na Tari bile su mu šeste u klubu sa severa Bačke.

Iako mu konkurenciju za mesto u timu prave sjajni Perić i Brać Latinović se nada da će napornim radom uspeti da se nametne Veličku Kaplanoviću.

"Perić i Brać su odlični golmani. Među nama vlada prijateljstvo i ispomaganje, a opet mislim da je ključni razlog tome naš trener Radulović, ali i činjenica da smo svesni, kako samo zajedno možemo nešto i postići. Ne opterećujem se mestom među stativama. Radim maksimalno, trudim se i želim da spremno dočekam svoju priliku" počeo je Latinović.

Za dosadašnje uspehe isključivo je zahvalam treneru golmana Mirku Raduloviću koji je i sam nekada branio gol "ponosa ravnice".

"Mirko Radulović je jedan od najzaslužnijih za sve što sam do sada naučio u golmanskom poslu i što sam zavoleo fudbal. Njegovi saveti su mi pomagali da prebrodim sve krize koje su nekako i očekivane, u tinejdžerskim godinama. Ipak, uz njegovu pomoć uspešno sam napredovao i sada sam član seniorskog tima Hajduka" dodao je Latinović.

Sve u svemu, konkurencija za mesto prvog čuvara mreže u kulskom Hajduku je velika i ko god od trojice talentovanih golmana dobije priliku da stane među stative saigrači mogu da budu sigurni da će protivnici teškom mukom stizati do pogodaka.

Ne propustite