Koje su Zvezdine prednosti u borbi za titulu?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 09.02.2014.
21:46
Izvor: Sportske.net

Odgovor na ovo pitanje pokušao je da da desni bek crveno-belih Marko Petković.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Dobre igre Crvene zvezde i serija pobeda u kontrolnim mečevima tokom aktuelnih priprema ohrabruju navijače crveno-belih uoči starta drugog dela sezone, kada će se odlučivati o toliko željenoj šampionskoj tituli.

Iako se ''večiti rival'' značajno pojačao ove zime, ali i, s druge strane ostao bez reprezentativaca Vladimira Stojkovića i Miloša Jojića, sve je više onih koji Zvezdu vide kao blagog favorita za titulu.

A koji bi to aduti kluba sa Marakane bili u nastavku sezone, kako bi se prekinula šestogodišna dominacija Partizana, Marko Petković je otkrio u izjavi ''Novostima''.

''Pre svega kvalitet, kako pojedinačni, tako i timski. Drugo, imamo sjajnu atmosferu koja se iz svlačionice prenosi na teren i utiče na kompaktnost ekipe, a takođe je važna i naša velika želja da dođemo do titule i da u maju slavimo s milionskom armijom naših navijača'', izjavio je Petković.

Inače, crveno-beli bi za par dana mogli i da dobiju još jedno pojačanje, pošto je Saša Cilinšek, po svoj prilici,  uspešno odradio 'probni rad'. Ipak, više o tome znaće se posle sednice Upravnog odbora u ponedeljak.


Ne propustite