Koković: "Što pre overiti plasman u Superligu"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 10.05.2013.
16:13
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Prvotimac kruševačkog Napretka Radomir Koković istakao je da će se u duelu sa Raničkim iz Nove Pazove ići na osvajanje sva tri boda kako bi se što pre i matematički osigurao plasman u Jelen Superligu.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Nakon poraza u Kraljevu fudbalere Napretka iz Kruševca očekuje duel sa Radničkim iz Nove Pazove u okviru 29. kola Prve lige Srbije.

Kako lider šampionata, uprkos porazu od Sloge, i dalje ima pozamašnu prednost u odnosu na pratioce, Radomir Koković ističe da se što pre treba prenuti i overiti plasman u Jelen Superligu.

"Ovaj meč dolazi posle jako neprijatnog i neplaniranog poraza u Kraljevu, tako da je sada potrebna reakcija svih nas da to ispravimo i kod kuće upišemo nova tri boda. Svesni smo da veći deo prvenstva imamo neku veliku bodovnu razliku u odnosu na pratioce i, iako sama ta činjenica može da nas uspava, tu smo kapiten Mirosavljević i ja da ne dozvolimo da se igrači previše opuste. Svi smo profesionalci i idemo na pobedu ne samo u subotu, već i na svakoj utakmici do kraja prvenstva, a nadam se da ćemo vrlo brzo i matematički završiti posao oko ulaska u Superligu" kazao je Koković.

Kruševljani će u duelu sa ekipom koja se bori za opstanak u ligi igrati bez suspendovanih Janičića i Živkovića, dok su ostali igrači spremni da se stave na raspolaganje Nenadu Milovanoviću.

Susret između Napretka i Radničkog iz Nove Pazove igra se u subotu od 19 sati i 30 minuta na stadionu Mladost.

Ne propustite