Kolo igra, za fudbal je muka

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 30.01.2013.
10:39
Izvor: Sportske.net

Najperspektivniji fudbaler Partizana Lazar Marković pripreme u Antaliji sprovodi po posebnom programu zbog povrede trbušnog zida. Tokom jutrošnjeg treninga igrao je "kolce" a fudbal će za koji dan.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Vladimir Vermezović još uvek ne može da računa na povređenog Lazara Markovića koji sa povredom mišića trbušnog zida kuburi još od jesenas.

"Markec" nije ni putovao na prvi deo priprema koji je obavljen na Tari a u Antaliju je krenuo u društvu posebnog specijaliste za rehabilitaciju Aleksandra Tomića.

Tomić je do sada imao prilike da radi sa prvotimcima Partizana koji su mučili muku sa težim povredama i da ih uspešno vrati u takmičarski pogon a identičan ishod očekuje se i u slučaju Lazara Markovića koji bi uskoro trebalo da se priključi ostatku tima na redovnim treninzima.

"Još uvek radim individualno, sad sam ubacio malo i loptu, pa očekujem da ću se za koji dan priključiti normalnom radu sa ekipom. Nema potrebe da žurim, iako jedva čekam da se vratim u tim, pošto ova vrste povrede zahteva potpuno izlečenje" kazao je Marković.

Krilni napadač Partizana jutros je odradio vežbe koje su ličile na igranje kola pa je i njegov mentor dao interesantan komentar.

"Igra kolce kao da je u 'Abraševiću'!" kazao je Tomić.

Ostaje da se vidi kada će pored "kolca" Marković zaigrati igru u kojoj se najbolje snalazi i hoće li biti spreman da pomogne svom klubu da se domogne i šeste uzastopne titule u JSL.

Ne propustite