Koreja zaboravljena, Turska u prvom planu

Autor: Beta Beta
petak 25.01.2013.
12:53
Izvor: Beta

Pred polazak na pripreme u Tursku, Stefan Šćepović ističe da se maksimalno posvećuje Partizanu, iako i dalje postoji mogućnost da ove zime napusti crno-bele.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana otputovali su danas na pripreme u Tursku, gde će ostati do 7. februara.

Crno-beli će biti u hotelu Maks rojal u mestu Belek, gde su boravili i prošle godine, a trener Vladimir Vermezović poveo je 31 igrača.

U Tursku su otputovali golmani: Vladimir Stojković, Živko Živković i Nikola Petrović;

odbrambeni igrači: Aleksandar Miljković, Vojislav Stanković, Aleksandar Lazevski, Miloš Ostojić, Ivan Ivanov, Vladimir Volkov, Branko Pauljević, Žarko Tomašević, Marko Živković;

vezni fudbaleri: Goran Lovre, Dejan Babić, Saša Ilić, Milan Smiljanić, Miloš Jojić, Stefan Aškovski, Nikola Ninković, Eliomar Silva, Marko Janković, Mohamed Kamara, Darko Brašanac, Saša Marković, Lazar Marković, Filip Knežević, Andrija Živković i Danilo Pantić;

napdači: Stefan Šćepović, Marko Šćepović i Aleksandar Mitrović.

Planirano je da fudbaleri Partizana odigraju osam pripremnih utakmica. Oni će se 26. januara sastati sa Cirihom, 27. sa Sevrastopoljom, 28. sa Pohangom, 30. sa Karpatima, 1. febrara sa Admirom, 3. sa Djangsuom, 5. sa Liteksom i 6. sa šandongom.

Napadač crno-belih Stefan Šćepović otputovao je sa ekipom na pripreme, iako je tokom meseca bilo mnogo priča o njegovom odlasku iz kluba.

"Ima nekih nagoveštaja o odlasku, ali ćemo videti dok ne bude nešto konkretno. Ne bih da pričam o tome, koncentrisan sam na pripreme i želim da se što bolje spremim za prvenstvo i da sa Partizanom uzmemo šestu titulu za redom", rekao je Stefan Šćepović na beogradskom aerodromu Nikola Tesla pred let za Tursku.

On je propustio deo priprema na Tari pošto je bio u Južnoj Koreji, gde je trebalo da potpiše ugovor sa Busanom.

"Radio sam, nisam mnogo zaostao za ekipom. Imaćemo gust raspored u Antaliji, osam utakmica, svi ćemo verovatno dobiti šansu i mislim da ćemo se kako treba spremiti za prvenstvo", kazao je Šćepović.

Golman Partizana Nikola Petrović, koji je bio standardan od povrede do tada prve opcije Vladimira Stojkovića u oktobru, rekao je da će na proleće braniti onaj ko bolje odradi pripreme.

"Vratio se Stojke, oporavio se, sada je sve novo, na novoj smo crti sva trojica i ko bolje odradi pripreme, trener Vermezović će reći ko će stati na gol", rekao je Petrović.

Partizan će prolećni deo sezone početi utakmicom protiv BSK-a u Borči 27. februara.

Ne propustite