Kovačević: "Zvezdi lakše ako Jojić napusti Partizan"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 04.01.2014.
22:13
Izvor: Sportske.net

Vezni fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Kovačević u potpunosti se oporavio od povrede kolena i spreman je da se pun snage i volje pojavi na prozivci koja je zakazana za naredni petak.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Defanzivni vezista propustio je završnicu jesenjeg dela sezone zbog povrede ali je sada ušao u "pun" trening i spreman čeka početak zimskih priprema.

"U punom sam treningu, a koleno je u odličnom stanju. Mnogo sam radio na jačanju, bez problema ispunjavam sve zadatke na treninzima i potpuno spreman dočekujem početak priprema" rekao je Kovačević a prenose "Novosti".

Popularni "Aca Tenk" očekuje da će Zvezda tokom proleća dokazati svoju snagu i prekunuti post kada su titule u pitanju.

"Hvatamo zalet za titulu i smatram da s punim pravom možemo da očekujemo Zvezdino proleće. Uprkos nekim neočekivanim kiksevima tokom jeseni, imamo dobru startnu poziciju i nadam se da ćemo vrlo brzo po nastavku šampionata zasesti na vodeću poziciju" optimista je Kovačević.

Zvezda na polovini sezone ima bod zaostatka za vodećim Partizanom a Kovačević smatra da je njegov prijatelj Miloš Jojić najzaslužniji za to što crno-beli "zimuju" na čelu tabele.

Zbog toga potajno priželjkuje da "Zeka" već tokom zime napusti Partizan kako bi Zvezdi bilo lakše.

"Jojiću sam poželeo transfer u inostranstvo, po mogućnosti već ove zime. Samo da Zeka ode iz Partizana, pa će i nama biti neuporedivo lakše" šaljivo konstatuje "Aca Tenk".

Ne propustite