Kragujevčani poručuju: "Na 'Marakanu' bez bele zastave"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 13.03.2014.
18:55
Izvor: Sportske.net, fkradnicki.com

Fudbalski klub Radnički iz Kragujevca ostao je bez trenera u sredu ali su igrači obećali da ta činjenica neće uticati na njihovu želju da se snažno suprotstave Zvezdi i ostanu neporaženi na "Marakani".

fkradnicki.com
fkradnicki.com

Povezane vesti

Superligaš iz grada na Lepenici u subotu gostuje lideru na tabeli Jelen Superlige, lišen pomoći trenera Radmila Ivančevića koji je u sredu odlučio da se povuče sa klupe Radničkog zbog zdravstvenih problema.

Ekipu će na "Marakani" voditi Ivančevićev dosadašnji pomoćnik, Dušan Đorđević, a defanzivac Vladimir Bubanja poručio je na konferenciji za medije da Ivančevićev odlazak neće destabilizovati tim.

"U ime igrača želeo bih da se zahvalim sada bivšem treneru Ivančeviću na dosadašnjoj saradnji. Nadam se da mu poteškoće koje je pomenuo neće biti veliki problem u nastavku. Već smo počeli da radimo sa trenerom Dušanom. Nadam se da ćemo se maksimalno spremiti" rekao je Bubanja.

Defanzivac Radničkog potom se osvrnuo na predstojeći duel sa Zvezdom na "Marakani" i istakao da niko od saigrača ne pomišlja na predaju bez borbe.

"Igramo protiv Zvezde – svi znamo kakav je to klub i sa kakvim renomeom. Nećemo sigurno ići da se branimo, nećemo ići sa belom zastavom. Nadam se da ćemo se vratiti sa pozitivnim rezultatom. Utakmica sa Partizanom nas jeste poljuljala, ali za vikend imamo priliku da sve ispravimo" kazao je Bubanja.

Radnički u Beograd putuje kao trinaesta ekipa na tabeli JSL, sa samo bodom više od Donjeg Srema koji bi u datom trenutku završio u baražu za ostanak u ligi kada bi se podvukla crta.

Duel u Beogradu igra se u subotu sa početkom od 17 časova.

Ne propustite