Krmpotić se vratio na Karaburmu

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 11.09.2013.
14:54
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

Superligaš sa Stare Karaburme promovisao je novog šefa stručnog štaba. Zorana Milinkovića naslediće čovek koji je već imao prilike da trenira "Romantičare" a reč je o Zlatku Krmpotiću.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Nakon odlaska Zorana Milinkovića u Aris, OFK Beograd je bio prinuđen da brzo reaguje i nađe zamenu šefu stručnog štaba koji je u prijateljskom maniru napustio Karaburmu.

Danas je na "Omladinskom stadionu" promovisan novi strateg "Romantičara" a reč je o Zlatku Krmpotiću.

Proslavljeni fudbaler Crvene zvezde stigao je na "Karaburmu" drugi put u svojoj trenerskoj karijeri, a pre 14 godina pozicija u kojoj se ekipa nalazila bila je slična današnjoj.

"Tim jeste mlad, ali naglasio bih da poseduje visok kvalitet. Takođe, verujem i u iskusne igrače. Te 1999 godine sam preuzeo ekipu OFK Beograda koja je bila na pretposlednjem mestu, a završili smo na četvrtom" rekao je Krmpotić na promociji.

OFK Beograd trenutno zauzima dvanaestu poziciju na tabeli sa tri osvojena boda iz četiri utakmice. Naredni protivnik "Romantičara" biće jedan od lidera, ekipa Radničkog iz Niša. Novi trener poručuje da će Karaburma ponovo postati neosvojiva tvrđava za gostujuće ekipe.

"Rano je davati ocenu nakon jednog dana, ali složili smo se da ćemo u prvoj narednoj pauzi, napraviti mini ciklus od 7 do 10 dana i još malo se pripremiti i napraviti dublju analizu. Na Karaburmi ne može niko da očekuje da uzima bodove, tako da i u subotu idemo na tri boda" kazao je Krmpotić.

U svojoj trenerskoj karijeri Krmpotić je vodio turski Ankaraguču, OFK Beograd, Obilić, Kairat i Kazmu. Radio je i kao selektor u mlađim kategorijama reprezentacije Srbije ali i u fudbalskoj akademiji Crvene zvezde.

Novina u stručnom štabu je i ime Miodraga Anđelkovića, bivšeg fudbalera i kapitena OFK Beograda, koji će biti asistent Zlatku Krmpotiću.

Ne propustite