Krmpotić: "U Jagodinu po pozitivan rezultat"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 02.05.2014.
17:31
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

Trener fudbalera OFK Beograda Zlatko Krmpotić svestan je da njegovu ekipu očekuje teško gostovanje finalisti Kupa Srbije, ali se nada pozitivnom rezultatu na stadionu pod Đurđevim brdom.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Fudbaleri OFK Beograda nastavljaju borbu za opstanak u ligi gostovanjem dvostrukom uzastopnom finalisti nacionalnog Kupa i ekipi sa kojom su se u tekućoj sezoni sastajali tri puta.

"Dobro poznajemo Jagodince, ovo je već četvrti susret sa njima ove sezone, znamo da je reč o iskusnoj ekipi i naravno jasno je da je finalista kupa pred nama" istakao je trener OFK Beograda Zlatko Krmpotić.

"Romantičari" su slavili u prvom prvenstvenom duelu nad Jagodinom ali su potom izgubili oba meča u polufinalu nacionalnog Kupa.

Uoči subotnjeg duela u gradu na Belici ekipa sa Karaburme zauzima 12. poziciju na tabeli sa samo tri boda više od Radničkog iz Kragujevca koji bi napustio Superligu kada bi se sezona završila danas.

"OFK Beograd u poslednje četiri utakmice ima tri pobede, te očekujem dobru partiju mojih izabranika, a i verujem čvrsto u ostvarenje cilja" rekao je Krmpotić.

Strateg plavo-belih neće moći da računa na suspendovanog Bogdana Planića dok će mu ostatak igračkog kadra biti na raspolaganju za duel sa Jagodinom.

"Iz nedelju u nedelju se u našoj avliji ništa ne menja, pristup nam je identičan kao i prethodnih nedelja i ovaj put idemo da postignemo pozitivan rezultat, koji će nam garantovati mirniju završnicu prvenstvene trke" zaključio je trener "Romantičara".

Utakmica 27. kola između Jagodine i OFK Beograda igra se u subotu sa početkom od 19 časova.

Ne propustite