Krunić: "U Almatiju ćemo popraviti utisak"

Autor: Beta Beta
četvrtak 05.07.2012.
21:33
Izvor: Beta

Nakon poraza na domaćem terenu od kazahstanskog Ordabasija, trener Jagodine obećava pobedu u revanšu.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Trener fudbalera Jagodine Simo Krunić izjavio je danas da su njegovi igrači "dali ono što su mogli" u meču sa Ordabasijem iz Kazahstana i da će u revanšu pokušati da poprave utisak.

Jagodina je izgubila na domaćem terenu od Ordabasija sa 0:1, u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evropa. Revanš će igrati 12. jula u Almatiju.

"U ovom momentu igrači su dali ono što su mogli. U prvom poluvremenu nismo iskoristili neke naše prilike. U drugom poluvremenu Ordabasi je imao tri, četiri kontre i iz jedne odbijene lopte iz gužve pred našim golom mi smo primili gol", rekao je Krunić posle utakmice.

On je dodao da je "teško posle poraza", ali da je njegov tim došao do Evrope.

"Imamo i tu drugu utakmicu kada ćemo dati sve od sebe. U Almatiju pokušaćemo da popravimo i utisak i rezultat. Zzao mi je što smo primili gol. Na kraju smo videli da nam je ponestalo snage. Bio sam zadovoljan rezultatom 0:0, ali na našu nesreću iz te odbijene lopte uspeli su da nam daju gol", rekao je Krunić.

Prema njegovim rečima, ništa nije gotovo i ekipa će dati sve od sebe da se iskupi.

"Žao mi je zbog navijača, koji su došli u velikom broju, što smo ih razočarali u ovoj prvoj utakmici, ali pokušaćemo sve što je u našoj moći da prođemo dalje", rekao je Krunić.

Trener Ordabasija Viktor Vasiljevič istakao je da je odigrana zanimljiva utakmica, ali se složio sa domaćim trenerom "da još nije kraj".

"U prvom poluvremenu Jagodina je bila bolja. U odbrani nisu bili baš toliko sigurni. U drugom poluvremenu mislim da smo zaslužili pobedu. Moja ekipa je u drugom poluvremenu igrala ofanzivnije i imala je više završnica. Mislim da ovo nije kraj. Ovo je tek prvo poluvreme završeno", rekao je Vasiljevič.

On je dodao da je Jagodina "dosta dobra ekipa" i da je rekao svojim igračima da je urađeno 50 odsto i da će glavni cilj biti ostvaren u Almatiju.



Ne propustite