Kulska "četa" jača za još dva "hajduka"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 15.01.2013.
11:46
Izvor: Sportske.net, fkhajduk.rs

Namere kulskog Hajduka da se na proleće vine ka gornjem delu tabele očito su jako ozbiljne pošto su promovisana još dva pojačanja koja će dodatno pojačati kvalitet i konkurenciju u timu.

fkhajduk.rs
fkhajduk.rs

Povezane vesti

Od početka prelaznog roka najprometnije je u kulskom Hajduku, barem kada su dolasci igrača u pitanju.

Nakon promocije trojice iskusnih fudbalera koji bi trebalo u mnogome da poprave kvalitet tima u klub je stigao i Marko Jevtović, nekadašnji član moskovskog Dinama, a time nije završen posao oko dovođenja igrača.

Danas su u klupskim prostorijama u Kuli promovisani Slobodan Vuković (27) i Nemanja Mladenović (20) a promociji je prisustvovao i Marko Jevtović koji je u klub stigao dva dana ranije.

Vuković je prošao omladinsku školu Crvene zvezde a igrao je za Rad i Voždovac a u Kulu stiže iz Banata. Igra na poziciji štopera a na promociji je izrazio zadovoljstvo što će nastupe na prvoligaškim terenima zameniti onima u Superligi.

"Dolazak u Kulu je novi izazov, jer ambicija svakog igrača je da igra u srpskoj Superligi. Izuzetno sam zadovoljan prijemom u Kuli i na meni je da se svojim radom nametnem i uveren sam da ću tako najbolje pomoći i Hajduku i sebi" rekao je Slobodan Vuković, rođeni brat Jagoša Vukovića, srpskog internacionalca koji nastupa u Holandiji.

Nemanja Mladenović stiže iz lazarevačke Kolubare u kojoj je igrao kao ustupljen igrač OFK Beograda.

"Dobio sam poziv ljudi iz Kule i oberučke sam ga prihvatio, jer je to prava sredina za napredak. Polako upoznajem klub, lepo sam primljen i sve je u najboljem redu. Igram na poziciji levog veznog igrača, znam da je u veznom redu konkurencija jaka, ali to je i dobro za napredak svakog od nas koji tražimo mesto u timu, pa ko bude bolji igraće" kazao je Mladenović.

Pored dolaska petorice novih igrača došlo je i do sporazumnog raskida saradnje sa Ahmedom Mujdragićem koji je želeo da potraži inostrani angažman pa mu je Uprava Hajduka izašla u susret.

Ne propustite