Kurćubić: "U derbiju na gol više"

Autor: Beta Beta
petak 26.04.2013.
16:38
Izvor: Beta

Trener fudbalera Spartaka iz Subotice Petar Kurćubić najavio je nadigravanje svog tima sa fudbalerima Hajduka u derbiju Bačke.

fkspartakzlatiborvoda.com
fkspartakzlatiborvoda.com

Povezane vesti

Trener Spartaka Petar Kurćubić rekao je da očekuje pobedu svojih fudbalerima protiv Hajduka u 25. kolu kako bi tim imao mirniju završnicu Superlige.

"Kako se bliži utakmica, raste i volja i želja za pobedom i svi moji igrači su spremni za duel", rekao je Kurćubić novinarima u Subotici.

Spartak je deveti na prvenstvenoj tabeli sa 30 bodova, pet više od Hajduka koji je jedno mesto iznad zone ispadanja.

"Pred nama je protivnik koji sigurno dolazi izuzetno motivisan, koji je u nezgodnijoj situaciji o nas i sigurno će probati da u malom lokalnom derbiju zabeleži pozitivan rezultat kako bi osigurao svoj status u ligi. Dosta dobro se poznajemo, trenutno su u dosta dobroj formi", kazao je trener Spartaka.

On je istakao da očekuje otvorenu utakmicu u kojoj će obe ekipe tražiti pobedu.

"Mi smo ekipa koja neguje ofanzivan fudbal, igramo napadački i želimo da se nadigravamo i kroz igru dođemo do gola više i tako pobedimo. Očekujem otvorenu utakmicu, gde će ekipe svaka na svoj način tražiti put do pobede", kazao je Kurćubić.

Spartak protiv Hajduka neće moći da računa jedino na Milana Vojvodina koji je s omladinskom reprezentacijom Srbije.

Golman Spartaka Branimir Aleksić kazao je da očekuje da ne primi gol, iako, kako je naveo, postoje preduslovi da ih bude mnogo.

"Sve je dobro poznato, poznajemo se međusobno, ekipa Hajduka će doći da se nadigrava sa nama jer i oni neguju ofanzivan fudbal, a to je i preduslov da bude dosta golova na utakmici, nadam se u njihovoj mreži, a naša neka miruje", rekao je Aleksić.

Utakmica između Spartaka i Hajduka igraće se sutra od 16.30 u Subotici.

Ne propustite