Lalatović: "Tužan sam, zaslužili smo pobedu"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 30.03.2014.
21:19
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Trener Napretka iz Kruševca, Nenad Lalatović, nije krio razočarenje nakon što je njegov tim odigrao bez golova protiv Spartaka iako je bio dominantan tokom čitavog meča i stvorio sjajne prilike koje je bilo teže propustiti nego realizovati.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Sjajna fudbalska predstava kakve je Napredak iz Kruševca od početka proleća prikazivao na stadionu "Mladost" nije izostala ni u 21. kolu JSL ali jeste rezultat pa je duel sa Spartakom završen bez pobednika i golova.

U fantastičnom ambijentu, pred oko 4.000 navijača, Napredak nije uspeo da materijalizuje svoje prilike pa ne čudi što je posle utakmice trener domaćih bio vidno razočaran i, kako je sam rekao, tužan.

"Danas nismo imali sreće, svih 90 minuta smo igrali napadački i išli na to da postignemo pogodak. Gosti su došli sa namerom da uzmu bod, u tome su i uspeli. Mi smo imali mnogo šansi koje je teže bilo promašiti nego ne dati, ali nismo imali sreće. Tužan sam jer nismo uspeli da postignemo pogodak iako smo to danas zaslužili, jer smo bili dominantnija ekipa na terenu" rekao je Nenad Lalatović.

Napredak u narednom kolu gostuje trećeplasiranoj ekipi na tabeli Jelen Superligi a strateg kruševačkog Superligaša poručio je da će njegovi izabranici pokušati da donesu bodove sa Banovog Brda.

"Igračima čestitam na odličnoj igri, ali se okrećemo već sada narednoj utakmici protiv Čukaričkog gde ćemo pokušati da osvojimo bodove", izjavio je Lalatović.

Napredak se nakon remija sa Spartakom nalazi na desetoj poziciji na tabeli sa 25 osvojenih bodova.

Ne propustite