Lazar jedan od Konteovih "pikova"?

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 25.05.2013.
15:02
Izvor: Sportske.net

Krilni napadač Partizana samo je jedan od fudbalera u koje se "Stara Dama" zagledala i koje je stavila na spisak mogućih pojačanja. Ima li šanse da na kraju Markec ipak završi na Apeninima?

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Lazar Marković svakako će karijeru nastaviti u nekom evropskom klubu a dobro je poznato i koje su opcije otvorene za klijenta Pinija Zahavija.

Krilni napadač Partizana najčešće je povezivan sa Čelsijem i Interom, a nedavno je i "A Bola" saopštila da je Benfika jako zainteresovana da se domogne Partizanovog vunderkinda.


Naslov koji je osvanuo u italijanskim medijima u trku tri kluba uključio je još jedan. Slika Lazara Markovića našla se u "Tutosportu" zajedno sa još nekolicinom vrhunskih fudbalera koji se nalaze na meti Antonija Kontea.

Naime, trener Juvantusa planira da u narednoj sezoni zaigra u formaciji 4-3-3 za šta će mu biti potrebni kvalitetni krilni napadači. Evropsko tržište na toj poziciji nudi nekolicinu fudbalera koji bi "Staroj Dami" mogli da budu dostupni.

Prethodni nedelja spekulisalo se da su na meti Juvea Nani, Iličić, Afelaj, Menez i Ramirez a tom spisku je priključen i Lazar Marković.

Partizan se u čitavoj priči ništa ne pita. Čelnici kluba iz Humske prodali su ugovor Lazara Markovića Piniju Zahaviju pa je na Izraelcu da izvaga najbolju ponudu koja stigne za srpskog internacionalca.

Navijačima Partizana moglo bi samo da bude drago to što bi Markovićev odlazak u Juventus značio da će Markec i dalje nositi crno-beli dres.

Ne propustite