Lazović: "Četiri koraka do titule"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 07.05.2013.
15:14
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Nakon oporavka od povrede Darko Lazović se vratio trenažnom procesu i trebalo bi da se nađe na raspolaganju Sa Pintuu već za duel sa OFK Beogradom na koji Čačnin gleda kao na prvo od četiri finala koja je potrebno dobiti da bi se osvojio trofej.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde pripremaju se za duel 27. kola koji ih u subotu očekuje na "Marakani".

Protivnik crveno-belih biće ekipa OFK Beograda koja je jesenas zadužila vicešampiona države savladavši ga dva puta, jednom u prvenstvu, jednom u Kupu.

"Ostali su nam veliki dužnici u sportskom smislu. Porazi koje su nam naneli treba da nam budu dodatni motiv i poziv na oprez. Radi se o odličnoj ekipi koja ima odlične pojedince. Susreti sa OFK-om uvek nose veliku draž i puno uzbuđenja na terenu. Očekujem da i u subotu na Marakani navijači vide dobru utakmicu i naravno, pobedu Zvezde" kazao je Lazović.

Zvezda

Ono što je za Zvezdinu "osmicu" u ovom trenutku najbitnije jeste da se oporavlja od povrede i da spreman čeka predstojeća četiri meča u domaćem šampionatu.

"Osećam se dobro, nemam nikakvih teškoća da izdržim sve napore. Propustio sam tri utakmice, ali sada se vraćam u ritam i nadam se da ću vrlo brzo biti maksimalno spreman. Ulazimo u finiš prvenstva i uradiću sve da pomognem svojim saigračima da ostvarimo maksimalan učinak" istakao je krilni napadač Zvezde.

Iako je naredni protivnik ekipa OFK Beograda, teško je ne razmišljati o "večitom derbiju" do kojeg je ostalo još dve nedelje.

Lazovic

Taj meč mogao bi da reši pitanje prvaka a Darko Lazović ima jednostavan recept koji bi trebalo primeniti u nastojanjima da se titula nakon pet godina vrati na naš najveći stadion.

"Trenutno smo skoncentrisani samo na prvi naredni susret, a o derbiju ćemo misliti kada za to dođe vreme. Zadovoljni smo što smo se našli u situaciji da imamo priliku da prvenstvo završimo prvi, međutim, čekaju nas četiri finala do kraja sezone. Jedini ispravan i mogući način da dođemo do cilja jeste da idemo korak po korak" taktično zaključuje Lazović.

Beogradski derbi u okviru 27. kola JSL igra se u subotu sa početkom od 19 časova.

Ne propustite