Lazoviću uručena ''stotka''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 03.03.2014.
17:14
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Mala svečanost obeležila je današnji radni dan u Crvenoj zvezdi, a u glavnoj ulozi bio je Darko Lazović, povodom stote odigrane utakmice u dresu beogradskih crveno-belih.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Naime, pre početka današnjeg treninga, kapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš je u ime kluba uručio Darku Lazoviću dres sa brojem 100, čime je simbolično obeležen ovaj Lazovićev jubilej.

Podsetimo, jubilarnu, 100. utakmicu za Crvenu zvezdu Lazović je odigrao u subotu, na gostovanju Jagodini, gde su crveno-beli slavili rezultatom 2:0 i zadržali čelnu poziciju na tabeli.

Lazović je u Crvenu zvezdu došao 2009. godine iz čačanskog Borca, a debitovao je 12. septembra te godine protiv ekipe Metalca. Naravno, Lazović bi odavno premašio broj od 100 mečeva u Zvezdinom dresu da ga povreda nije odvojila od terena u drugoj polovini prošle godine.

Svojim povratkom u drugom delu sezone već je pokazao koliko će značiti ekipi Crvene zvezde u borbi za titulu, a prilikom današnje male svečanosti, odlični vezista izrazio je zadovoljstvo zbog ostvarenog jubileja i najavio da će pokušati da obori i Milijašev rekord u narednom periodu - po broju postignutih golova.

''Posle osam meseci oporavka od povrede, tekuća godina je počela odlično. potpuno sam spreman, igramo dobro, prvi smo na tabeli...

Zaista mi je velika čast da u klubu kao što je Crvena zvezda uđem u 'klub 100'. Dres na poklon mi je uručio kapiten Milijaš koji je u Jagodini postigao 50. prvenstveni gol, pa se nadam da ću jednoga dana uspeti i njegov golgeterski rekord da dostignem'',
poručio je Lazović.










Ne propustite