Lešić: "U Solnok po bodove"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 01.11.2013.
19:12
Izvor: Sportske.net, kkradnicki.rs

Krilni centar Radničkog iz Kragujevca Sava Lešić najavio je novi trijumf "Crvenih Đavola" na gostovanju Solnoku u okviru šestog kola ABA lige.

kkradnicki.rs
kkradnicki.rs

Povezane vesti

Nakon tri vezane utakmice koje su košarkaši Radničkog igrali pred svojim navijačima u Evrokupu i ABA ligi, četa Miroslava Nikolića u šestom kolu regionalnog košarkaškog šampionata odlazi na gostovanje ekipi Solnoka.

Tri vezana trijumfa u svim takmičenjima veliki su podstrek za igrače Radničkog ali Sava Lešić ističe da ekipa ne sme da poleti.

"Solnok je jedna neugodna ekipa, pogotovo kada igraju kući u toj vreloj atmosferi koju prave navijači. Tada se pojačava i agresivnost na terenu kod njih, ali mi to jako dobro znamo šta znači, kao domaćini u 'Jezeru'. Dodatno smo pojačali raspoloženje ovim vezanim pobedama u Jezeru, nad Bizonsima, Olimpijom i Spartakom. Naravno, posle tri uspeha ne smemo da poletimo, moramo da budemo čvrsto na zemlji" jasan je jedan od najboljih igrača Radničkog od početka sezone.

Naredni protivnik Radničkog ima skor od dva trijumfa i tri poraza na startu nove sezone ali Lešić ističe da se Solnok ne sme potceniti, ali i da se u Mađarsku kreće po nove bodove.

"Razmišljamo samo od utakmice do utakmice. Nema osvrtanja na osvojene poene, moramo da upisujemo nove. Neće nam biti lako u Mađarskoj, ali dolazimo po bodove" poručuje Lešić pred put u Mađarsku.

Duel Slonoka i Radničkog na programu je u subotu, 2. novembra, sa početkom od 17 časova.

Ne propustite