Li Adi se kaje zbog odlaska iz Zvezde

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 30.03.2013.
09:53
Izvor: Sportske.net

Fudbaler Dinama iz Zagreba pokajao se što je nakon igranja za Crvenu zvezdu iskorak u karijeri tražio u kineskoj ligi koja mu nije ispunila očekivanja.

hrsport.net
hrsport.net

Povezane vesti

U petak je trener zagrebačkog Dinama poručio da će Li Adi danas debitovati u duelu protiv Zadra zbog mnogobrojnih povreda i suspenzija standardnih fudbalera.

Ganjaninu će to biti prvi zvanični meč u dresu Dinama u koji je stigao iz kineskog Dalijana gde ga je trenirao naš Aleksandar Stanojević.

Kako od Kine nije dobio napredak koji je imao u planu kada je napuštao Crvenu zvezdu Adi je na neki način izrazio i žaljenje što je napustio redove najtrofejnijeg srpskog kluba.

"Igrao sam u Crvenoj zvezdi i želeo sam da napredujem, da napravim iskorak u karijeri. Otišao sam u Kinu, međutim, nije to ono što želim.  Nije u pitanju novac, želim da igram na visokom nivou, Kina je ipak još daleko od toga" kazao je Adi.

Štoper Dinama zadovoljan je što će danas konačno odigrati jedan takmičarski meč a u budućnosti planira da sa "Modrima" zaigra u Ligi šampiona.

"Radujem se što ću napokon na teren, jedva čekam. Želim da igram fudbal u velikom klubu, ali znam da je dug put do toga. Prvo se sa Dinamom moram plasirati u Ligu šampiona, tamo ostvariti dobre rezultate, a tek onda mogu da razmišljam o nekom transferu. U svakom slučaju, vidim se u Evropi i verujem da ću uspeti" zaključio je Adi.

Duel Dinama i Zadra na programu je danas od 17 časova na "Maksimiru".

Ne propustite