'Lisabonski Orlovi' sve bliži tituli!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 07.04.2014.
22:54
Izvor: Sportske.net

Ekipa Benfike je u poslednjoj utakmici 26. kola pobedila ekipu Rio Avea rezultatom 4:0 i na taj način načinila još jedan korak ka tituli šampiona Portugala.

Beta/AP Photo/Armando Franca
Beta/AP Photo/Armando Franca

Povezane vesti

Benfika je na pragu da osvoji titulu u Portugalu nakon još jedne pobede u šampionatu, ukupno 21. i sada joj je potrebno da osvoji još samo 6 bodova, a ostalo je još 4 utakmice do kraja.

U poslednjem meču ovog kola poražena je ekipa Rio Avea rezultatom 4:0.

Odmah je Benfika stavila do znanja gostima ko će voditi glavnu reč na terenu, a Lazar Marković je pravio dosta problema po desnoj strani.

Igrao se 17. minut kada je Gaitan uposlio Silvija koji je savladao golmana gostiju za 1:0 u korist domaćih.

Samo desetak minuta kasnije već je utakmica bila rešena, a strelac za domaće je bio Niko Gajtan. Njemu se lopta odbila nakon šuta Rodriga, a on je to pametno iskoristio i povisio na 2:0.

Od tri šanse u prvom poluvremenu Benfika je iskoristila dve, dok sa druge strane, ekipa Rio Avea nije stvorila probleme golmanu Oblaku.

U 76. minutu ekipa Rio Avea je dokusurena. Maksi je pao u šesnaestercu gostiju, sudija je potpuno opravdano dosudio penal, a siguran izvođač bio je Kardozo.

Filip Đuričić je ušao u igru u 77. minutu, odmah nakon izvedenog penala.

Do kraja meča videli smo još jedan penal, Marselo je dobio drugi žuti karton, a siguran izvođač je ponovo bio Oskar Kardozo, za konačnih 4:0.

Lazar Marković je odigrao ceo meč za Benfiku, a pored njega igrao je još samo pomenuti Filip Đuričić.

Portugal Soccer

Ne propustite