Liverpul zagrizao za Matića!?!

Autor: Miloš Marković
petak 11.10.2013.
11:16
Izvor: Sportske.net

Fudbaler koji je minule sezone impresionirao fudbalski svet nalazi se na radaru mnogih evropskih klubova. Redu zainteresovanih se pridružio i engleski Liverpul.

ojogo.pt
ojogo.pt

Povezane vesti

Kako javljaju engleski mediji, 'Crveni' sa 'Enfilda' ozbiljno su zainteresovani za usluge srpskog reprezentativca, Nemanju Matića.

Fudbaler koga je Čelsi nepravedno 'oterao' blista u ekipi Benfike, tokom leta je bilo mnogo polemike oko toga da li će ostati u Portugalu, obzirom da su interesovanje pokazali redom Real Madrid, Monako, te i njegov bivši klub, Čelsi.

U trku se za Matićem uključio i Liverpul, kome će trebati kec i rukava, kako bi privoleo Srbina i pobedio oštru konkurenciju rivala.

Naime, Nemanja Matić ima cenu od 40 miliona funti koliko je Benfika odredila za svog asa, a engleski mediji tvrde da će Liverpul pokušati da Portugalce odobrovolji sa 10 miliona manjom ponudom.

Kako se bliži januar, u vezu sa Liverpulom se dovodi i Ćabi Alonso, ljubimac navijača sa 'Enfilda', ipak Matić bi bio mlađa i dugotrajnija varijatna Španca.

Takođe, Liverpul sesuočava i sa potencijalnim odlaskom Luisa Suareza, čija bi eventualna podaja mogla Liverpul da ubaci u konkurenciju za Matića, barem sa finansijske strane.


Ne propustite