Lučić: "Nema kalkulacija"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 07.03.2013.
18:47
Izvor: Sportske.net

Kapiten KK Partizan Vladimir Lučić odbacio je mogućnost bilo kakvog kalkulisanja u samoj završnici ABA lige istakavši da Partizan još uvek nije obezbedio plasman na fajnal-for te da bi i pomisao o nekakvom "nameštanju" rezultata bila suluda.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Osokoljeni trijumfom u Zagrebu nad Cedevitom košarkaši Partizana dočekuju naredni meč u Regionalnoj ligi koji igraju pred svojim navijačima. Protivnik će ovoga puta biti lider šampionata a nakon toga slede dueli sa MZT-om iz Skoplja i Solnokom.

Iako neki klubovi već sada počinju da razmatraju ko bi mogli da im budu rivali na fajnal-foru za Partizan je važno samo jedno - kako ostvariti sve tri pobede do kraja ligaškog dela takmičenja.


"Pred nama su izuzetno važni mečevi sa Igokeom, MZT Skopljem i Solnokom. Mislim da niko ne razmišlja o bilo kakvim kalkulacijama, pogotovo što još neki konkurenti igraju međusobne mečeve. Razmišljamo samo da ubeležimo tri pobede sa kojima bi sigurno vizirali učešće na završnom turniru" kazao je Vladimir Lučić za "Sport".

Igokea je u prvom delu sezone slavila u Aleksandrovcu pa Lučić ne krije da je mlada ekipa željna osvete.

"Igokea je najveđe iznenađenje Jadranske lige i zasluženo su na liderskoj poziciji. Imaju iskusnu ekipu sa dobrim Amerikancima, ali i igrače, koji su imali bitne uloge u vodećim srpskim klubovima. Oni će doći maksimalno motivisani u Beograd da pokušaju da nas savladaju u Pioniru. Ubedljivo su nas pobedili u Aleksandrovcu, a mi smo sada željni revanša" zaključio je Lučić.

Partizan će se sa Igokeom sastati u nedelju u hali "Pionir" a početak utakmice zakazan je za 17 časova.

Ne propustite