Lukač: "Ostaje žal za Kupom"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 30.05.2013.
16:18
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

Golman OFK Beograda Milan Lukač ne krije da mu je protekla sezona jedna od najboljih u karijeri a jedini žal koji ostaje nakon svega je to što nije ostvaren plasman u finale nacionalnog Kupa Srbije.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Jedan od najiskusnijih i najkonstantnijih, kada je forma u pitanju, u ekipi OFK Beograda, svakako je golman Milan Lukač.

Na čelu sa njim, "Romantičari" su uspeli da dođu do pete pozicije na tabeli ali i pete pozicije na spisku timova koji su primili najmanje golova u tekućoj sezoni.

Priznanje je stiglo i od navijača OFK Beograda koji su Lukača okarakterisali kao najboljeg igrača tima sa Karaburme u sezoni 2012/2013.

"Pre svega, želim da se zahvalim svim navijačima OFK Beograda na najvećem priznanju u dosadašnjoj karijeri. Priznanje dobija na težini, jer znam da je od najvernijih navijača i krivo mi je što im nismo podarili trofej kupa, jer smo ga svi dugo čekali. Plava Unija će uvek biti deo mene" iskren je Lukač.

OFK je sezonu počeo jako loše ali je vremenom forma podizana na viši nivo. Ekipa je kvalitet dokazala plasmanom u polufinale Kupa Srbije koje je u dvomeču sa Vojvodinom izgubljeno i zbog manjka sreće.

Činjenica da sezona nije ulepšana borbom za trofej jedina je "mralja" koju Lukač prepoznaje u minuloj sezoni.

"Nakon lošeg starta, mnogi su nas otpisivali, ali petim mestom i polufinalom kupa možemo biti zadovoljni. Možda je moglo više, pre svega mislim na finale, ali sada ostaje samo žal u tom domenu. Furiozan završetak sezone je pokazao da imamo kvalitet i da je prvenestvo sada počelo, borili bismo se za titulu" istakao je golman "Romantičara".

Kako je Lukač jedan od najkvalitetnijih golmana u JSL nije isključeno da za njega tokom leta stigne ponuda za transfer u neki inostrani klub ali će nešto jasnija slika oko tog pitanja morati da sačeka sredinu leta i početak priprema OFK Beograda.

Ne propustite