Maksimović: ''Zvezda je nešto posebno!''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 21.04.2014.
18:48
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Trener golmana Crvene zvezde Srđan Maksimović obeležio je deceniju rada u klubu na toj poziciji, a meč u Novom Pazaru bio je za njega 400. u proteklih 10 godina.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Za to što Crvena zvezda nema problema sa golmanima i što je Boban Bajković jedan od najvećih aduta Zvezde u borbi za titulu, velike zasluge ima i čovek koji već deset godina radi sa Zvezdinim golmanima - Srđan Maksimović.

Povodom tog jubileja, Maksimović je za klupski sajt napravio kraći osvrt na taj period, uz nadu da će ovog proleća, posle šest ''sušnih'' godina, Crvena zvezda ponovo osvojiti šampionsku titulu.

''Zaista smatram velikim uspehom to što sam u Crvenoj zvezdi više od deset godina. Ovaj klub je za mene nešto posebno. Pre nego što sam postao deo stručnog štaba imao sam dugačak staž kao navijač.

Sa mnogo emocija sam doživljavao i doživljavam sve što se dešava u Zvezdi. Nakupilo se u prethodnom periodu milion lepih, radosnih, ali i tužnih trenutaka'',
izjavio je Maksimović.

Prvi put u toj ulozi našao se pred utakmicu sa PSV-om u Beogradu, 2004. godine, a još uvek se seća uplašenih lica fudbalera holandskog kluba u tunelu Marakane, pred početak utakmikce.

''Nije im bilo nimalo svejedno, iako su skoro svi do jednoga bili iskusni i prevalili mnogo toga, kada su čuli huk Marakane. Taj detalj mi je ostao u sećanju'', konstatuje Maksimović.

A kada je aktuelna sezona u pitanju, Maksimović ističe da bi mu šampionska titula bila najlepši poklon za ovaj jubilej.

''Nadam se da će ova sezona biti uspešna za klub i da ćemo se na kraju svi zajedno radovati osvajanju prvenstva'', zaključuje Maksimović.






Ne propustite