Malićević: "Cilj nam je opstanak u ligi"

Autor: Beta Beta
utorak 29.01.2013.
12:23
Izvor: Beta

Novi predsednik Novog Pazara Sead Malićević rekao je da je cilj tog fudbalskog kluba da zadrži superligaški status, ali i da uprava napravi stabilan sistem koji neće mnogo zavisiti od pomoći drugih.

radiostoplus.com
radiostoplus.com

Povezane vesti

Malićević je na sinoćnoj izbornoj skupštini Fudbalskog kluba Novi Pazar i zvanično promovisan u novog predsednika Upravnog odbora tog superligaša.

"Naravno, hoćemo i da doradimo sportsku infrastrukturu, kao i da za ove četiri godine mandata podignemo nivo organizacije. Želimo da napravimo stabilan sistem, koji će manje zavisiti od pomoći Grada. Probaćemo da funkcionišemo sami", rekao je Malićević radiju Sto plus.

"Novo rukovodstvo je i formalno počelo da radi. Imamo i obrise novog Upravnog odbora, koji će brojati od 15 do 17 članova. Još pregovaramo sa potencijalnim članovima tog tela, koje bi trebalo da se kompletira u sledećih mesec dana", dodao je Malićević.

Na mestu potpredsednika ostaće Vujica Tiosavljević i Tarik Imamović, predsednik Skupštine kluba ostao je Meho Mahmutović, dok je za predsednika Nadzornog odbora izabran Stanko Vukićević.

Sa mesta generalnog sekretara razrešen je Goran Stanojević. Njegov naslednik još nije imenovan, pa će za sada tu funkciju obavljati potpredsednik Imamović i direktor stadiona Ismet Košuta.

Malićević je izrazio očekivanje da će novopazarski superligaš u sledećih 15 dana dobiti generalnog sponzora.

"Pregovori sa preduzetnikom iz Turske su veoma aktuelni, pa očekujem da za dve nedelje istaknemo ime sponzora na našoj novoj opremi. Inače, sa Homom smo prethodnih dana potpisali ugovor o tehničkom sponzorstvu", rekao je Malićević, koji je bivši šef lekarskog tima fudbalskog kluba Partizan.

Novi Pazar trenutno zauzima 10. mesto na tabeli Superlige Srbije, sa tri boda više od Radničkog iz Kragujevca koji se nalazi u zoni ispadanja.

Ne propustite