Marakana preširoka?

Autor: Boris Jovanović
subota 30.03.2013.
09:45
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

Zvezdin direktor imao ideju da smanji teren jer je ekipa nespremna. Predlog izgleda odbijen, a zanimljivo da se već više od pola godine provlači ta priča o slaboj fizičkoj spremi.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Kako piše "Sportski žurnal", Zoran Stojadinović je predložio da se promene dimenzije terena na Marakani, da se on suzi jer je preširok za fizičku spremu igrača.

Da li je to otrovna strelica prema treneru Jankoviću, ili se radi o nečemu drugom, teško je reći, tek predlog nije prihvaćen pa će teren ostati istih dimenzija.

Zvezda je od početka proleća dobila Javor i Pazarce na domaćem terenu, a od kada je Stojadinović u klubu savladan je i Partizan na Marakani, a doživljen je težak poraz od Vojvodine.

Zanimljivo da je i trener Janković sugerisao po dolasku na kraju leta da je tim nespreman i da će tek zimske pripreme biti prilika da se radi na ovom nedostatku.

Rezultati mu nisu dali za pravo, a iako nije komentarisao reči svog naslednika, Robert Prosinečki je jednom prilikom rekao da mu nije jasno kako to nespreman tim može toliko da trči protiv Bordoa, kada su Zvezdu par minuta delili od Lige Evropa.

Na svakih nekoliko nedelja pušta se ta priča o slaboj fizičkoj spremi igrača, biće zanimljivo videti da li će i Sa Pintu imati nešto da kaže na tu temu posle današnjeg debija protiv Kragujevčana.

Ne propustite