Mehmedović za još jači Novi Pazar!

Autor: Darko Mitrović
subota 01.02.2014.
12:25
Izvor: Sportske.net, fknovipazar.net

Novi Pazar u drugi deo sezone ulazi sa velikim ambicijama, najavljuje se plasman u Evropu, a jedan od onih koji će im pomoći u ostvarenju tog cilja je Ersin Mehmedović, povratnik u redove ove ekipe posle dugogodišnje inostrane karijere.

fknovipazar.net
fknovipazar.net

Povezane vesti

Podsetimo, nedavno je na čelo Novog Pazara došao poznati biznismen Nedžad Dragolovčanin, a prvi konkretni efekat je angažovanje iskusnog Ersina Mehmedovića.

Pazarci ga najavljuju kao jedno od najvaćih pojačanja u proteklih nekoliko godina, a radi se o 32-godišnjem defanzivcu koji je nastupao za belgijski Gent, rumunske Unireu, Poli Timisoara, Dinamo iz Bukurešta...

On je karijeru počeo u Novom Pazaru, a po povratku nije skrivao zadovoljstvo.

''Posle 13 godina igranja u inostranstvu naravno da sam srećan što se vraćam u Novi Pazar (klub u kome sam ponikao). Uvek sam imao želju da još jednom zaigram za najdraži klub i eto ostvarilo se. Hteo bih da se zahvalim upravi kluba i posebno Nedžadu Dragolovčaninu za interes i poverenje i verujem da zajedno svi (uprava, treneri-igrači i navijači) možemo napraviti dobre rezultate'', izjavio je Mehmedović.




Ne propustite