Miha: ''Shvatite, imamo kvalitet!''

Autor: Darko Mitrović
sreda 06.06.2012.
20:09
Izvor: Sportske.net, danas.rs

Selektor reprezentacije Srbije ponovio je u rezimeu minule turneje da se sud o kvalitetu njegove selekcije ne treba donositi na osnovu rezultata. On je uveren da će sve biti bolje kada počnu kvalifikacije, ali napominje da i sami igrači trebaju da imaju v

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije nije uspela da izbori ništa više od časnih poraza protiv Španije, Francuske i Švedske.

Ipak, Siniša Mihajlović tvrdi da mu je ova turneja pružila sve ono što je želeo da vidi i ponavlja da mu je rezultat zaista bio u drugom planu.

''Znam da sam svima dosadio pričajući da mi je snimanje mojih igrača bilo mnogo bitnije od rezultata na ovim utakmicama, ali to mi je zaista bio primarni cilj.

Slika mi je sada mnogo jasnija, a nadam se da će i igrači uvideti dobre strane, a ne samo pamtiti poraze. Moraju da shvate da imaju kvalitet da se sa svima nose i postanu svesni svog zvanja.

Imaju veliki potencijal, znaju da igraju dobar fudbal i biće sve bolji kako vreme bude prolazilo'', uverava Mihajlović.

On ističe i da reprezentativci uspevaju da sprovedu u delo njegove zamisli i da će njihova saradnja biti sve bolja.

''Cilj je da igramo visok presing, da probamo da tako dolazimo do lopte, da se često pasom menja strana da bi bočni igrači ostajali u situacijama dva na jedan, da odbrana bude non-stop postavljena daleko od našeg gola... Polako napredujemo. Verujem da ćemo biti pravi kada počne trka za bodove'', optimistički poručuje Mihajlović.

Ne propustite