Miha: ''Za početak dobro, možda i bolje nego što sam očekivao''

Autor: Darko Mitrović
subota 26.05.2012.
20:06
Izvor: Sportske.net, tv prva

Prvi utisci selektora Srbije Siniše Mihajlovića bili su manje-više povoljni i pored poraza od Španaca. Svestan je grešaka i nada se da se one neće ponavljati u narednim mečevima. Kritika navijačima...

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Siniša Mihajlović je odmah posle poraza ''Orlova'' od Španije izjavio da i sam još uvek ima nepoznanica kad je ovaj tim u pitanju, ali veruje da će tokom aktuelne turneje uspeti da stvori jasnu sliku.

''Što više budemo imali utakmica, biće i meni slika jasnija. Ima mnogo pozitivnih stvari, ima i negativnih, koje moramo ispraviti do početka kvalifikacija. Prvi gol smo primili iz kontre, drugi iz penala, ali bolje je da sada pravimo greške, nego da mislimo da je sve u redu'', izjavio je Mihajlović.

On nije želeo da izdvoji nikoga od svojih igrača, ali smatra da su večeras dali sve od sebe.

''Za početak je dobro, možda i bolje nego što sam očekivao'', zaključio je Mihjlović i zamerio navijačima zbog ubacivanja baklju na teren.

I kapiten Bane Ivanović ima slično mišljenje.

''Težak meč, bilo je dosta pozitivnih stvari, ali i grešaka, zbog čega smo i izgubili utakmicu. Neobično je da se branimo veći deo meča, a da primimo gol iz kontre. Nadam se da ćemo to ispraviti i da ćemo uskoro početi da pobeđujemo'', izjavio je Ivanović.

On ipak nije imao primedbi na odluku sudije kod dosuđenog penala.

''Što se tiče penala, jesam ga zakačio, pobegao mi je, pokušao sam da izvučem nogu, ali sudija je ipak dosudio najstrožu kaznu'', istakao je Ivanović.

Ne propustite