Mijailović: "OFK na naplati duga"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 20.11.2012.
15:30
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Reprezentativac Srbije i vezni fudbaler Crvene zvezde Srđan Mijailović nada se da će crveno-beli uspeti da prekinu uspešnu seriju ekipe OFK Beograda i u četvrtfinalu Kupa Srbije naplate "Romantičarima" za poraz u šampionatu.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

OFK Beograd vratio se u život pod vođstvom Zorana Milinkovića a jedan od najvećih uspeha "Romantičara" u jesenjem delu sezone jeste i pobeda nad Crvenom zvezdom u 12. kolu Jelen Superlige.

Imajući u vidu da su plavo-beli veliki dužnici Crvene zvezde, prvotimac ekipe iz Ljutice Bogdana veruje da pobeda u Kupu ne bi smela da bude dovedena u pitanje.

"Očekuje nas težak meč, sa protivnikom koji ima četiri pobede iz poslednjih pet utakmica, protivnikom koji je u formi. Među te četiri utakmice koje su dobili nalazi se i utakmica protiv nas. Zbog toga su nam dužni i nadam se da ćemo ih dobiti pred našim navijačima" rekao je Mijailović.

On je na 143. "večitom" derbiju dobio priliku da zaigra iako od odlaska Roberta Prosinečkog nije bio standardan prvotimac, a na pitanje da li očekuje da će i sutra biti na terenu rekao je da će Saša Janković odlučiti o tome.

"Tu je šef i on odlučuje ko će da igra. Moje je bilo da treniram, da svaki trening iskoristim maksimalno, i da iskoristim svaku šansu koja mi se pruži. Ja sam svakako bio prijatno iznenađen što me je stavio da igram, svi znate kakva je utakmica derbi, i da svi igrači vole da ga igraju" konstatovao je Mićko.

Crvena zvezda će se sutra od 16 časova na "Marakani" ugostiti ekipu OFK Beograda u okviru četvrtfinalnog meča Kupa Srbije.

Ne propustite